Dag lieve mensen!

 

Op deze pagina vinden jullie een kleine introductie van deze blog (en mezelf).

 

Wie ben ik?

Ik ben Vanessa (1989) en ik hou van yoga, plantjes, lekker eten, gezellige babbels met vrienden… en natuurlijk van lezen!

Eerlijk is eerlijk; ik ben niet altijd zo’n boekenwurm geweest. Tijdens mijn studentenjaren had ik vaak het gevoel dat ik al genoeg met mijn neus tussen de boeken zat en vond ik het dus niet moeite om dat ook nog eens in mijn vrije tijd te gaan doen. De laatste jaren is dit echter meer en meer gaan groeien en het moet gezegd worden: lezen kan echt verslavend zijn! Het is voor mij dan ook echt dé manier geworden om mijn hoofd leeg te maken; even weg van alles en naar een andere (droom) wereld.

 

Welke boeken lees ik graag?

Ik heb vooral een voorkeur voor romans, maar niet het soort melige liefdesverhalen. Ik zal eerder kiezen voor niet voor de hand liggende thema’s zoals gender, feminisme, racisme,… er mag dus wel wat pit in zitten en gevoelige onderwerpen aansnijden.

Deze thema’s zullen dan ook vaak naar voor komen in de non-fictie boeken die ik toch ook af en toe eens lees.

 

Wat mogen jullie verwachten van deze blog?

Regelmatig post ik hier reviews van de boeken die ik heb gelezen. Ik probeer hierbij altijd een zo eerlijk mogelijk beeld te geven van mijn persoonlijke leeservaring, maar uiteraard kan dit voor iedereen anders zijn.  Het is dus nooit de bedoeling om een boek en/of auteur aan te vallen of te kwetsen, want gelukkig zijn we allemaal anders op deze wereld. Ik hoop enkel dat jullie er wat aan hebben en dat jullie misschien wat inspiratie kunnen opdoen.

Ik probeer ongeveer op wekelijkse basis iets te ‘posten’, maar af en toe kan dit ook wel wat langer duren, want ik ben een trage lezer die graag zo veel mogelijk in zich opneemt.

 

Hoe dan ook, veel leesplezier, hier,  en in het algemeen 😀 ! 

 

Hebben jullie nog vragen, (lees)tips, suggesties,… laat het zeker weten. Jullie kunnen steeds het contactformulier invullen en kunnen mij ook vinden op Facebook of Instagram.

 

Liefs,

Vanessa