Cozy Reading

Hello 2023!

Liefste lezers,


Allereerst mijn late, maar daarom niet minder gemeende, beste wensen voor het jaar 2023!

Ik hoop op een sprankelend, avontuurlijk en gelukkig boekenjaar 🙂


Als ik terugkijk naar vorig jaar, is het opvallend dat ik een pak minder gelezen heb in 2022 dan de jaren voordien. Het kwam er al zeker niet altijd van om na het lezen van een boek nog een review te schrijven. Maar ach, het is wat het is… 2022 was dan ook een uitdagend jaar, zowel op werkvlak als op persoonlijk vlak. Een jaar waarin ik vol enthousiasme op 3 januari in een ‘Bright adventure’ stapte en startte als Project Leader bij Bright Plus. Vol goede moed duikte ik de HR-wereld in en leerde het domein beetje bij beetje kennen.Hoewel dat met vallen en opstaan gepaard ging, ben ik erg blij dat ik deze keuze maakte en geeft het mij de nodige uitdaging en voldoening die ik zocht in mijn werk. 


Een dik half jaartje later kwam er nog een avontuur op mijn pad: ik ontdekte namelijk ergens eind juli dat ik zwanger ben van ons eerste kindje! Die eerste maanden waren zo moeilijk, want we waren met ons hoofd in de wolken, maar konden ons geheim nog niet meteen delen. 

De voorbije maanden bleef ik maar ronder en gezonder worden, maar toch voelt het soms nog onwerkelijk. Het feit dat ik binnen een kleine 3 maandjes mama wordt en samen met mijn vriend een echt gezinnetje mag en kan vormen, voelt als iets wonderbaarlijks. Ik schiet dan ook woorden tekort die kunnen samenvatten hoe spannend en uniek dit nieuwe hoofdstuk aanvoelt <3


Ik ben sowieso geen fan van goede voornemens, dus ga ik die ook niet maken. Één ding is zeker: in 2023 zal mijn wereld even volledig op zijn kop gaan staan. Ik kan alleen maar hopen dat we uiteindelijk terug op onze pootjes terecht komen en dat ons kleine wondertje toch af en toe wat slaapt en mij een klein beetje stilte gunt om hier en daar een boek te lezen, tussen het voeden en luiers verversen door. Het staat ook vast dat ik gewoon heel veel ga genieten van deze periode en de dingen op mij zal laten afkomen. Ik stel dus geen leeslijst op of leg mezelf geen target op over hoeveel blogs ik hier dit jaar zal schrijven. 


Wat zijn jullie plannen voor 2023? Zijn er bepaalde boeken die je zeker wil lezen? Ik hoor het graag! 


Liefs, Vanessa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *